Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 28. november 2022

10 tips til et klimavenligt liv

Sådan bliver du mere miljøvenlig

Miljøet er i højere grad kommet i fokus i hverdagen, men det kan ofte være svært at se, hvordan ens livsstil kan hjælpe miljøet i den rigtige retning. Ens dagligdag er dog fyldt med små miljømæssige "faldgruber" og eksempelvis vand- og madspild står for skud.

Til daglig bruger den gennemsnitlige person mellem 80-150 liter vand, hvoraf den personlige hygiejne står for ca. 40 liter. Toiletskyl står for næsten 30 liter og tøjvasken samt opvasken står tilsammen for ca. 30 liter. 

Mange af vores tips og tricks omhandler derfor, hvordan du kan omgås brugsvandet i hjemmet bedst mulig - både miljøet og din vandregning nyder godt af det. Dette kan naturligvis kombineres med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg.

En af de helt store klimasyndere er ligeledes madspildet og med dette in mente, kombineret med mediernes stigende fokus på problematikken, har vi ligeledes pointeret et par tips og tricks. Det omhandler både brugen af indkøbsposer og eventuelt madspild i hjemmet. Det viser sig, at vi i snit smider 63 kg mad ud pr. person om året.

Vi har her samlet 10 råd, som ikke kræver den store tilvænning i dagligdagen, men som har enorm indflydelse på miljøet i den lange ende.

10 tips til et klimavenligt liv

Vil du gerne dele grafen, kan du blot kopiere denne kode

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?