Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 1. marts 2021

Undersøgelse: Her er Danmarks mest miljøvenlige byer

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at nogle indbyggere tænker mere over CO2 udslip og på at være mere miljøvenlige end andre. En undersøgelse foretaget af Greenmatch.dk viser hvilke byer, som har størst interesse i at skabe et grønnere Danmark.

Ønsker man at spare penge? Ønsker man at skabe en grønnere verden? Eller er det noget helt tredje, som får danskerne til at investere i grønne energikilder? Uanset hvad årsagen er, vil en investering i en grøn energikilde gavne mere end den skader.

Greenmatch.dk satte sig for at undersøge hvilke byer, som interesserer sig mest for grønne energikilder. I denne artikel får I svaret. Undersøgelsen tager udgangspunkt i Danmarks 50 største byer, hvis er blevet sammenlignet med hinanden.

Læs også vores guides om grøn energi: Eksempelvis har vi udarbejdet en om jordvarme og varmepumper

Silkeborg i top - Nørresundby i bund

I undersøgelsen viser det sig, at Silkeborg er vinderen over danske byer, som har størst interesse i grøn energi. Resultatet af vores analyser viser, at 9,08% af Silkeborgs indbyggere har undersøgt mulighederne, eller vist interesse, for grønne energikilder.

Den, af Danmarks 50 største byer, som har mindst interesse i grøn energi, er Nørresundby. Vores undersøgelse viser, at 0,72% af indbyggerne i Nørresundby har vist interesse for grønne energikilder.

Ses der på toppen af listen, kan vi se, at det i høj grad er de jyske indbyggere, som har en interesse i grøn energi. På listens top 5 er det kun én sjællandsk by, Holbæk, som er repræsenteret.

Se resultatet af vores undersøgelse her:

Danmarks Mest Miljøvenlige Byer

Sådan har vi lavet undersøgelsen

Hos Greenmatch.dk har vi en række interne systemer, hvor vi har mulighed for at analysere data om brugerne på vores hjemmeside. Vi har via disse systemer mulighed for at måle de besøgende på vores hjemmeside helt ned til den enkelte by, som brugeren er bosat.

De data som vi har gjort brug af i vores undersøgelse, går tilbage til 1. januar 2015. Der er derfor analyseret 141.828 danskeres adfærd til denne analyse.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?

Bliv samarbejdspartner