Sidst opdateret: 07. marts 2018
10 miljøvenlige tips til et edderkoppefrit hjem

Sådan slipper du af med edderkopperne

Sommeren i Danmark er stærkt på vej, og det er tid til at lade både døre og vinduer stå åbne, så den friske sommerluft kan komme ind. Men de åbne døre og vinduer er samtidig en invitation til insekter, som uden at tøve går mod de forskellige indgange til dit hus.

Det er af flere grunde selvfølgelig ikke rart at have en masse insekter inde i sit hus. For at undgå dette, er der dog en række ting, som du selv kan gøre for at holde insekterne på afstand. I det følgende får du en guide til, hvordan du med 10 miljøvenlige tips, kan holde sommer med et edderkoppefrit hjem. De 10 tips er udarbejdet af Greenmatch.dk.

Sådan Slipper Du Af Med Edderkopperne

Vidste du, at du kan finde løsninger på grøn energi med Greenmatch.dk? Idnhent tilbud på varmepumper, jordvarme eller solceller her.