Vi ønsker, at så mange som muligt skal få glæde af Greenmatch. Det gælder både vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor tilbyder vi også samarbejdspartnere at tjene penge på at sende os potentielle kundeemner.

Ejer du en hjemmeside eller andre medier, som besøges af folk, der kunne have interesse i en grøn energikilde? Som affiliate partner hos Greenmatch bliver du betalt for at sende os brugere, der ender som kundeemner hos os.

Ønsker du at blive affiliate partner med Greenmatch? Send en mail til Rasmus Hultquist på rhn@greenmatch.dk med emnelinjen "Affiliate samarbejde" med info på din hjemmeside eller dit medie.

 

Tjen penge på din trafik

Affiliate InfoDu vil som affiliate partner modtage en fast kommission for de leads, der ender som kundehenvendelser hos os. Vi har installatører i hele Danmark, så uanset hvor i Danmark et lead befinder sig, samarbejder vi med en lokal installatør.

5 gode grunde til at blive affiliate partner hos GreenMatch:

  •  Gratis tilmelding. Det koster ikke noget af blive affiliate hos os.
  •  Du bliver betalt for din kvalitet. Bedre kvalitet, bedre betaling.
  •  Vi stiller markedsføringsmateriale til rådighed. Bannere, tracking links mm. leveres af os.
  •  Daglig, ugentlig eller månedlig rapportering.
  •  Samarbejde med installatører i hele Danmark.

Produkter vi arbejder med:

Varmepumpe

Varmepumpe

 Luft til vand varmepumpe
Jordvarmeanlæg

 

Nyt ProduktKan du sende trafik til andre produkter? Hos Greenmatch beskæftiger vi os med flere forskellige grønne energikilder. Kontakt vores Affiliate Manager og lad os finde en løsning sammen!

 

Hvorfor oplever vores affiliate partnere succes med Greenmatch kampagnen? Jeg mener, at vores dynamiske tilgang og transparens i samarbejdet skaber værdi for alle parter.

Vil du tjene penge på dine medier? Kontakt os nu.
Rasmus Hultquist, Affiliate Manager
Rasmus Hultquist

 

Affiliate SamarbejdeSkal vi komme i gang? Send en mail til Rasmus Hultquist med emnelinjen "Affiliate samarbejde" og fortæl hvilken hjemmeside/medie, som du kan tilbyde at sende trafik fra.