Hvad er GreenMatch.dk?

GreenMatch.dk er en gratis og uforpligtende service til prissammenligning af leverandører af grøn og vedvarende energi. Vi tilbyder en enkel og hurtigt service, hvor du kan bestille flere tilbud fra leverandører, på netop det produkt du skal bruge. Vores service er naturligvis 100% gratis og uforpligtende. Med GreenMatch.dk kan du både spare tid på krævende research af markedet og spare penge på produktet, da vores leverandører ved de er i konkurrence og derfor altid giver dig et godt tilbud.

Vores Vision

Vi vil være med til at skabe en mere bæredygtig planet ved at være reference punkt for dem der ønsker, at købe eller investere i vedvarende eller grøn energi samt bæredygtigt byggeri i Europa.

Vores Mission

GreenMatch stræber efter, at få familier og hjem til at engagere sig i bæredygtighed ved at tilbyde en hjemmeside for potentielle købere af vedvarende energi og bæredygtigt byggeri.

Vi mener at det skal være nemt og problemfrit at skifte til en grønnere livsstil og derfor forsøger vi at forenkle processen ved at tilbyde en service som spare folk både tid og gør det muligt at skræddersy tilbud fra førende leverandører. Vi tilbyder derfor klar og objektiv information omkring vedvarende energi og bæredygtigt byggeri.

Vores service er derfor specielt interessant for dem der har en interesse i at få en mere vedvarende energikilde, om det så er til private eller virksomheder. Vi arbejder tæt sammen med lokale og landsdækkende partnere i hele Danmark.

Vil du være vores samarbejdspartner?

Hos GreenMatch.dk hjælper vi hver dag danske forbrugere, med hurtigt og nemt at finde gode tilbud. Vores service er bygget op om en lang række samarbejdspartnere inden for grøn energi.

Vil du være samarbejdspartner med GreenMatch.dk og kan du kontakte os her: Bliv samarbejdspartner.

Hvem står bag GreenMatch.dk?

GreenMatch.dk er en tjeneste, som ejes og drives af det danske online reklamebureau AW Media. AW Media er Google Partner-bureau og står bag en lang række danske og internationale internettjenester. AW Media rådgiver og administerer, dagligt online markedsføring, for en lang række større danske virksomheder. Læs mere her: www.aw-media.dk